Οδηγίες Υποβολής Περιλήψεων

  

  • Η έκταση της περίληψης δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 250 λέξεις.

  • Η γραμματοσειρά για τη συγγραφή της περίληψης θα πρέπει να είναι Times New Roman 12', με πλήρη στοίχιση και μονό διάστιχο.

  • Η γραμματοσειρά για τον τίτλο της περίληψης θα πρέπει να είναι η Times New Roman 14’, με γράμματα bold.

  • Στην αρχή της περίληψης, θα καταγράφονται τα στοιχεία του/των εισηγητή/ών με γραμματοσειρά 12’ (επώνυμο, όνομα, ιδιότητα, σχολείο/ίδρυμα και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

  • Ύστερα από την περίληψη, χρειάζεται να καταγράφονται 3 έως 5 λέξεις ή φράσεις-κλειδιά της εργασίας. Οι λέξεις και φράσεις-κλειδιά χωρίζονται μεταξύ τους με τη χρήση κόμματος (,), ενώ μετά την τελευταία λέξη ή φράση-κλειδί δεν περιλαμβάνεται τελεία.

 

 

Μορφοποίηση Περίληψης

 

Τίτλος της εργασίας

Ελένη Γρίβα

Καθηγήτρια ΠΤΔΕ ΠΔΜ

……Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περίληψη (bold)

Στην παρούσα εισήγηση ….

(Μέχρι 250 λέξεις)

 

Λέξεις-Κλειδιά:

 

 

Υποβολή Περίληψης

 

Για την υποβολή της περίληψής σας έχετε δύο επιλογές:

α. είτε υποβάλετε τη φόρμα με την περίληψή σας ηλεκτρονικά 

β. είτε κατεβάστε το αρχείο word, συμπληρώστε τα στοιχεία και την περίληψή σας και στείλτε το στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.